Riba sa tindera

Riba sa Tinder-a

U aprilu 2021 godine, posle duge veze, raskinuo sam sa devojkom. Nedugo nakon toga otvorio sam profil na TINDER-u. Iskreno, nisam verovao da je tamo moguće naći devojku, i da se sve svodi na zaradu.

Posle nekoliko dana, jedna devojka je posetila moj profil. Delovala je zgodno. Posle nekoliko poruka tražila je moj broj telefona, i odmah me pozvala. Mislio sam da me zove da se šali, da je neozbiljna. Ali, pogrešio sam. Rekla je da dolazi u moj grad da traži posao, pa idemo na kafu. Videli smo se sutradan. Zvala se Nataša… Čekala me je. Izgledala je prosečno, ali mi se dopala njena figura. Ne previše mršava, ali ni debela. Moj tip.

Njene svetlosive farmerke ocrtavale su njenu prelepu guzu. Dok smo sedeli, mislim da je primetila, često su mi pogledi padali na njene prekrštene noge. Tokom razgovora primetio sam da nije ravnodušna, da joj se sviđam. Tada sam je vratio kući. Kad je izašla iz auta, pogledali smo se, kao da smo hteli da se poljubimo, ali… Nismo. Dopisivali smo se istog dana. Otvoreno mi je rekla da joj se sviđam. Rekla je da sutradan dolazi da se prijavi za posao u jednoj firmi i da, ako želim, mogu da je sačekam na autobuskoj stanici. I tako je bilo, poljubac je konačno pao. Onaj pozdravni.

Kada je završila razgovor, otišli smo na giros. Pitao sam je da ode kod mene. Složila se. Kada smo stigli, prvo je pogledala kroz prozor. Njene farmerke su me strašno napalile. Više od svega, želeo sam da je pojebem. Dopao joj se pogled sa mog prozora, pošto je stan na sedmom spratu. Krevet je bio namešten. Sela je, ali je i dalje gledala u pravcu prozora. U tom trenutku nežno sam je uhvatio za butine. Nije se bunila. Privukao sam je. Poljubio. Zagrlila me je. Ljubio sam je po vratu, grudima…

Ubrzo se moja ruka spustila do dugmeta njenih pantalona. Otkopčao sam. Skinuo je. Ljubeći je, stavio sam ruku u njene gaćice. Osetio sam zategnutu, obrijanu macu, blago ovlaženu. Skinuo sam joj gaćice. Uživala je u tome.
Skinuo sam se brzinom svetlosti. Gola onako, mahinalno me je pitala: „Mogu li da ti verujem?“ Odgovorio sam da se opusti, da je sve u redu…

Uhvatio sam je za noge i privukao je blizu. Moj natečeni debeli kurac samo što nije eksplodirao. Pomazio sam joj butine glavićem i odmah ušao. Bila je na devetom nebu. Dok sam je jebao, ona mi je pričala. „Srećoo, srećooo…“ To ekstremno palilo…karao sam je sve jače i jače. Promenili smo poze. Konačno sam posedovao tu prelepu guzu. Dok sam je nabijao, milovao sam i šamarao to prlepo dupe, na koje mi se prethodnog dana dizao kurac. Tu sam ispraznio svoja jaja. U mlazevim… Priznala mi je da mi je kita predobra, da je svršila 3, 4 puta.

Nekoliko dana kasnije došla je u moj grad da živi. Sledećih mesec dana bio sam redovan gost kod nje. Pri dolasku me je skoro uvek „pozdravljala” dodirujući mi pantalone. Sama je otkopčala rajsferšlus i počela „igru” pušenjem. Uzdahnuo sam…To Natooo, puši ga, do grla….Obožavala je moj kurac. Pušila je i ljubila ga naizmenično. Po pravilu, nakon toga sam „završio“ između njenih nogu. Kada bih prenoćio kod nje, dešavalo se da sam, tokom noći, mahinalno počeo da je mazim po guzici, što se uvek završavalo jebačinom. Spavala je i uživala.

Nažalost, njena namera je bila da se uda. Posle mesec dana mi je rekla da je našla momka koji će je oženiti. Razumeo sam… Ubrzo je otišla, ali smo ostali u kontaktu.

Proizvodi za potenciju