Tetka mila

Tetka Mila iz komšiluka (I deo)

Posle nekoliko godina vratio sam se u svoj grad i počeo da radim, imao sam sreću da dobijem posao koji sam ranije obožavao i sanjao da radim, jednostavno sam uživao i svi su to primetili. Jednog dana sreo sam gospođu koju sam poznavao od ranije, ali se dugo nismo videli, pa sam je izgubio iz sećanja, ali najviše me je iznenadilo to što je tetka Mila, nekada bila punačka, ali uvek je imala milo lice i osmeh, sad kad je vidim dobro je izgledala, „bila je fit“ bila je kokara ipo što bi rekli u žargonu. – O, tetka Mila, jesi li to ti ili me oči varaju… rekoh iznenađeno!!! – Pa pogledaj ga, odakle ti…?? Nisam te videla 100 godina čoveče jesi li živ??? – Rekao sam, evo me, sad me vidite, konačno ponovo radim u svom gradu. -Dobro, rekla je i nasmešila se. I tako je tetka Mila krenula svojim poslom kojim je došla, ja sam se vratio svom poslu, i dok sam bio zadubljen u monitor, prekinuo me njen glas.
– Kad ćemo piti kafu rekla je…??? – Malo sam se zaprepastio, ali sam se brzo snašao i odgovorio,
pa… možemo i danas popodne, da li ti to odgovara??

– Rekla je, super, slobodna sam odmah, nemam nikakvih obaveza, pa vidimo se, gurnula mi je papirić sa brojem njenog mobilnog telefona. Dok je odlazila, pazio sam na nju, bila je u pamučnoj trenerci i dukserici, ali sam primetio veliku, mogu reći savršeno okruglu zadnjicu koja se tako lepo ljuljala dok je odlazila.

Mislio sam u sebi, ti si budala, može dati bude majka, potpuno si lud…ali opet mi se ta scena vraćala na oči.

Bilo je već 3 sata posle podne, završio sam posao, pozdravio se sa kolegama kao i obično i izjurio.

I tako dok sam ulazio u auto, umalo da zaboravim kafu sa Milom…Izvadio sam mobilni i okrenuo broj. Nije ni dvaput zvonio, javila se kao da ima mobilni telefon u ruci, pomislio sam. – Zdravo, rekla je.
– Ja sam teta Mila, idemo li na onu kafu???
– Naravno da se vidimo ,
u Satu na ćošku može? za nekih pola sata ok???
– Rekao sam joj, vidimo te tamo, može.

Sat je bio lokalni kafić u mirnom delu grada i tamo su odlazili svi koji su hteli da popričaju i popiju kafu na miru. Ušao sam, seo, naručio kafu i pelinkovac, to mi je uvek bila navika posle radnog vremena. To bi me osvežilo i vratilo u normalu. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je ušla, video sam njen veliki osmeh odmah sa vrata. Bila je lepa, nosila je uske hulahopke i preko toga suknju koja joj je sezala ispod guze i laganu majicu odozgo i sve se pratilo. Sela je pored mene i poljubila me u obraz. Sve je mirisalo na neki slatki miris. -I tako smo pričali, smejali se, dotakli se nekih tema iz prošlosti, a ja sam se lepo opustio. -Prošao je sat vremena i nešto…., Kd ona reče, ako želiš, možemo da pređemo kod mene….Napravila sam odličnu tortu, moraš da probaš…..a ona me je nekako čudno pogledala. – Pa… ne znam..može, zašto da ne,- Idemo. Ja sam ušao u svoj auto, ona u svoj, i krenuli smo u njen kraj. I dok smo se penjali uz stepenice, pratio sam je i gledao njenu zadnjicu koja se ljuljala pri svakom njenom koraku, činilo mi se da je shvatila da sam primetio, pa ga je još više zavrtela i isprovocirala, a ja osetio kako mi se diže u gaćama. nenormalno raste. – Ušli smo u stan, rekla je, sedi, opusti se, sad ću da donesem tortu. Seo sam, opustio se, uključio televizor kao da sam kod kuće, iako nisam bio prvi put kod tetke Mile, u nekoliko navrata sam joj popravljao kompjuter i televizor. Ušla je u dnevnu sobu noseći tanjir pun kolača i osmehujući se onim svojim ogromnim osmehom. Sela je i stavila tortu na tanjir za mene pa za sebe. – Rekao sam joj tetka Mila, stan ti je lep, vidim dosta promena, rekla je da sam ja malo po svom ukusu, sama sam pa se malo menjam po svom ukusu. Kada je izgovorila reč SAMA zvučalo je nekako drugačije kao da je u tom trenutku mislila na… ko zna šta. Dok je sedela, držala je noge malo razdvojene i primetio sam kako su joj hulahopke uvučene između njene pičke, izražena je ona poznata linija između ženskih nogu. Bio sam toliko uzbuđen da sam se stalno izvijao u fotelji, nekoliko puta me je čudno odmerila i nastavila sa pričom gde je stala. Nisam više mogao da izdržim, pa sam pokušao da podgrejem atmosferu, rekao sam:
– Tetka Mila, moram da priznam, lepo si doterala liniju, moraš da mi odaš tajnu tvoje promene, izgledaš bolje nego puno mlađe devojke…

-Nasmejala se na tu moju rečenicu i rekla mi:
-A šta će tebi promena?! Baš si zgodan i razvijen mladić, svaka devojka bi te poželela… i dok je govorila reč „Poželela“, pogledala je moju kitu koja se odrazila na mojim pantalonama koje su skoro pukle od pritiska. – -Rekoh joj a svaki mladić bi pogledao u tebe kad si tako… Mislim ….kako da ti kažem… ovaj …baš jako…..
-Jebozovna…. misliš prekide me tom rečju.

-Da…jako si sexy i jebozovna i reći ću, da, da imaš savršenu guzu, ne kao one anoreksične kokoške nego imaš bre pravu guzu, i grudi su ti ogromne i čvrste, imaš lepo lice i sladak glas…Ma ko te ne bi voleo kresnuti…. U trenutku se ugrizoh za jezik kad sam to rekao…. nisam to očekivao od sebe, da tako otvoreno brbljam…
-A ti bi mene tucao.. A mali??? Toliko sam ti sexy??? A?

– E ako baš želiš, neću da ti branim, dobar si dečko… -Evo pokušaćemo nešto i ustade, dođe do mene, okrene mi guzu i reče, evo ti moje dupe pa da vidim šta ti to znaš…. Stajala je ispred mene par centimetara, nadzirale su se gaćice, lagano sam joj stavio ruke na bokove i povukao lagano prema sebi, Skidao sam je lagano i ugledao veliku okruglu guzu I one bele klasične ženske gaćice ,pomalo prozirne.
-Predivna si … rekoh joj….predivna teta Mila, i počnem joj skidati gaćice. U tome trenutku ona lagano raširi noge i nagne se prema stočiću nasloni se rukama i izbaci svoju guzu koliko je mogla prema meni.
Predivan prizor pomislih, i skinem joj gaćice skroz, zakoračila je nogama i skinula ih skroz sa sebe i namestila se opet u prvobitni položaj, ugledao sam joj mačkicu koja je bila sva mokra i guzu koja je bila tako masivna i savršena. Rukama sam je približio licu i poljubio blizu anusa, uzdahnula je.

-Mhhhhhhh!!!! To dečko…Lagano sam joj jezikom prelazio preko anusa nekoliko puta sve dok joj nisam počeo obrađivati njen otvor jezikom sve grublje i grublje. Primetio sam da joj iz mačkice lagano curi niz nogu znao sam da je spremna za jebačinu i da nema povratka.

Ustao sam i otkopčao farke, ostao sam u boksericama skinuo i košulju sa sebe ,ostao sam stajati pred njom tako. Spustila se na koljena i rukom mi je prešla preko kurčine koji je bio pred eksplozijom. Pogledala me i rekla:
-Ogroman ti je….-ogroman baš, i povukla mi bokserice dole.

Zaklatio se pred njom svom dužinom, bio sam ponosan na svoj kurac jer je zaista ogroman, žilav i tvrd kao čelik, sa velikim jajima koja su visila i klatila se ispod te zveri. Pogledala me je tako gladno, počela ga drkati i mirisati.
-Rekao sam joj,
-Teta Mila popuši mi ga, molim te, pogledala me i rekla, daaaaaa. Pušila ga je svom snagom, davila se s tim komadom mesa u ustima, čas je lizala jaja čas se vraćala pušiti.
-Podigla se na kauč raširila noge i rekla:
-Uđi duboko u mene, napuni me tom svojom kurčinom…
-Ajdeeee. Prišao sam joj, glavićem sam joj malo protrljao po pički i gurnuo ga duboko u nju. Uzdahnula je i rekla:
-Aaaajjooooj majko moja, koliki ti je!!!!!!

Rekao sam joj : Ovoliki ti baš treba…i nastavio je karati svom snagom.
-Počela je stenjati i dahtati, govorila je
– To, to, to, jebi me uh, odkada nisam osetila pravi kurac
-Too, too, to, jebi me, rasturi me mali….. Tucao sam je tako sigurno skoro više od pola sata, počele su mi se noge grčiti.
Ustala se okrenula se na doggy style i rekla:
-Nastavi…dobro me izjebi. Karao sam je i uživao dok se njena guza tresla i ljuljala. Jebao sam je čas jako čas lagano, čas grubo, čas nežno…mesio sam joj ogromne sise stiskao sam joj bradavice i lizao uho.
Svršila je nekoliko puta, osetio sam po pulsiranju njene pičkice i grčenju celog tela ali ja nisam stajao, samo sam je jebao i jebao.

Izvadio sam ga i tukao je po guzi s njim, čulo se pljeskanje i osetio se predivan miris pičke u vazduhu. Spustio sam se polizao joj picu, bila je veoma slatka pomalo kiselkasta ali sočna i mirisna…Prstom sam joj navlažio anus i stavio svoj glavić na njega.

Rekla mi je: Hej hej stani malo, još ga nikada nisam primila u guzu, nebi ni sada ne ne i ne.
-Rekoh joj, biću nežan, svideće ti se. Dao sam joj jastuk, zarila je glavu u njega a ja sam počeo sa akcijom, gurao sam ga lagano, osećao kako ga mišić njene guze stiska, ona je vrištala u jastuku ali nije se opirala. Ušao joj je glavić, predivan osećaj dok ga je stiskao anus, krenuo sam dalje, gurao sam ga lagano i lagano sve dublje i dublje. Tada sam ga malo izvadio pa opet vratio i tako nekoliko puta, krenuo sam još dublje dok nisam dodirnuo jajima njenu mačkicu, bio sam skroz u njoj. Čitavom dužinom svoje kite u njenoj guzici.

Ona je stenjala i držala glavu u jastuku stiskala jastuk noktima ali mirno se držala dok sam je razvaljivao. Tucao sam je u guzu žestoko, ona je nekoliko puta glasno ponovila:
-Svrši svrši….ne mogu više….razbijaš me…neeee…ne moguuuu uhhh…

Jebao sam je dušmanski i bez milosti, udarao sam je jajima po pički i razvaljivao njen čmar. Osetio sam da ću svršiti, plesnuo sam je po guzici i počeo puniti u guzu….nabijao sam je energično i praznio svoja ogromna jaja. Izvadio sam ga bio je skroz crven i iz njega je visila sperma.

Teta Mila je još stajala nagužena a iz guze joj je curila sperma, rekla mi je: Daj… dodaj mi vlažne maramice da se obrišem. Kada se obrisala pogledala je u moj kurac bio je sav zaprljan spermom, uzela je jednu maramicu i očistila ga. Rekla je, idem pod tuš…idemo skupa ili ne??? Pogledao sam na sat bilo je već prilično kasno, prošlo je skoro 2 sata, toliko smo se tucali, neverovatno.

Rekao sam joj: Idem imam obaviti još nekog posla usput, pa se opet čujemo može??? Rekla je: Može naravno, bilo mi je zaista neverovatno….dobar si predobar jebač, i nasmejala se. Obukao sam se, prišao joj, lupnuo je po guzi lagano i rekao : teta Mila zaista se predivni, nadam se da ćemo se još ovako družiti. Odgovorila je: Da…kad god nam padne na pamet. Izletio sam iz stana seo u auto, i otišao. Bilo je predivno, nadam se da ću vam još puno puta pisati o našim susretima.

Proizvodi za potenciju