tetka mila

Tetka Mila iz komšiluka (II deo)

Prošlo je skoro mesec dana od kada sam bio sa teta Milom u njenom stanu, tih dana sam imao neverovatan pritisak na poslu i već sam najavio par slobodnih dana da izbacim iz glave svakodnevnu monotoniju.
Preko vikenda sam razmišljao gde da odem i pala mi je ideja da pozovem teta Milu, da jednostavno odemo negde i opustimo se. Pala mi je na pamet ideja da uzmem ključeve planinarskog doma u kome je moj drugar radi…
Sve sam dogovorio sa njim, uzeo ključeve na jedan dan, a sada kada sam sve to završio, setio sam se da nisam ni zvao teta Milu da vidim da li može da isplanira da idemo. Okrenuo sam njen broj i čekao, zvonilo je i zvonilo ali se nije javila… Već sam mislio, ko zna, možda je negde otišla, kažem sebi, nije me briga, idem sam!! !! Idem malo da prošetam šumom da slikam prirodu i vratim se, kad mi baš u tom trenutku zazvoni mobilni, gledam kad ona….

Halo, javim se.

Ej dečko vidim da si zvao, bila sam pod tušem pa nisam čula mobilni…kaže ona.
rekoh ma evo hteo sam te malo iznenaditi, mislio sam da sutra idemo malo do planine u dom, malo da se opustimo…..
Šutila je malo i progovori:
Paaaa može nije loše, kad krećemo?
Rekoh ujutro ćemo pa da imamo čitav dan, ok?
Dobro, rekla je, čekam te ispred moje zgrade.

Nisam čitavu noć mogao da spavam, razmišljao sam stalno kako negde u prirodi tucam tetu Milu, da vrištimo i galamimo i uživamo onako bez granica…. Ujutro sam se spremio i krenuo po nju, čekala me sa onim svojim velikim osmehom…sela je u auto i poljubila me u obraz.

Dok smo se vozili pričali smo o svemu, pričali viceve smejali se. Kada smo stigli do planinarskog doma već sam bio zaboravio na grad ,na gužvu buku i posao i kisele šefove. Bilo mi je super.
Otključao sam dom unutra je bilo kao u apoteci sve na svome mestu, odlično pomislim. Uneo sam stvari koje smo doneli i bacio se na veliki kauč koji je bio na sredini sobe. Uhhhhhh uzviknuo sam….koji gušt.
Mila se nasmijala na to i upitala me jesam li možda gladan????

Rekoh, može jedan sendvič.

Ona je otišla do kuhinje stavila na šank sve čto smo poneli i počela da reže za sendvič. Dok je to radila uputio sam pogled preko nje čitave jer je bila leđima okrenuta od mene, imala je na sebi sivu pamučnu trenirku i crnu duksericu. Dok je rezala njena okrugla velika guza se lagano ljuljala, i to me počelo da pali….jako da pali.

Ustao sam se i prišao joj lagano, prvo sam joj rukama prešao preko ramena, u tome trenutku je ostavila nož, naslonila se rukama na šank i zatvorila oči, video sam da joj to godi…napravio sam to nekoliko puta, pa sam preko leđa lagano spustio ruke na njenu guzu. Uzdahnula je… Počeo sam joj mesiti guzu i dahtati joj na uho, malo sam je liznuo po uhu i nastavio da mesim njen okrugli veliki čvrsti guz. Spustila je glavu prema napred i opet uzdahnula. Spustio sam se na kolena iza nje i lagano povukao trenirku prema dolje.

Ostala je u crnim čipkanim gaćicama koje su joj savršeno stezale guzu. Prešao sam nosom preko njene guze i osetio divan miris mleka za telo.Povukao sam i gaćice dolje, raširila je noge malo i zabacila guzu prema meni. Malo sam je pljusnuo po guzi i polizao je preko nje. Razmaknuo sam rukama njene okrugle polutke i počeo jezikom da obrađujem čmarić koji je bio i više nego sladak. Počela je stenjati jer sam je jezikom otvarao lagano, ulazio centimetar dva u guzu, pa opet okolo i tako možda par minuta. Okrenula se naglo te stavila jednu nogu na moje rame i rekla: Liži!!!! Lizao sam je dok njena pička nije natekla od uspaljenosti. Bila je velika i mokra.

Ustao sam , skinuo nabrzinu sve sa sebe i prišao joj ,uhvatio je za kosu i zažvalavio žestoko. Pogledala me sa napola sklopljenim očima i rekla:
-Stavi mi ga!! Uzeo sam ga u ruku udario je po stomaku s njim i rekao: Popuši ga!!!!! Spustila se dole i počela da ga puši, obrađivala ga je sigurno 20 minuta u raznim načinima, malo ga grickala, malo ga sisala, malo ga lizala celom dužinom, malo me ljubila po jajima, pa opet sisala. Najbolje je bilo kad bi moj nabrekli glavić sisala svom snagom…došlo bi mi da joj ga nabijem u grlo čitavog.

Ustala se naguzila na šanku i rekla mi je:

-Dobro me izjebi….jače nego prošli put. Stao sam iza nje, i na njeno iznenađanje počeo da ga guram u guzu, rekla je: Pa….što….pa…jebi me u pičku prvo. Rekao sam joj: Naravno da hoću doći će i ona na red. Lagano sam ulazio, ona je vrištala i stenjala na sav glas, rekao sam joj stenji urlaj niko nas ne čuje.

Kad sam bio čitav unutra počeo sam je jako karati. Divno je bilo gledati kako moj debeli veliki žilavi macan prodire u njenu guzu. Karao sam je dok nije počela da moli da joj jebem pičku. Nekoliko puta sam je žestoko nabio….vrisnula je jako. Izvadio sam ga iz njene guzice, i gurnuo u pičku. Viknula je glasno: Majko moja……jooooooj šta mi to radiš, pocepa me celu!!!!!!

Samo sam je karao i povremeno režao kao napaljeni pas kad jebe kuju. Jebao sam je tako jako da sam mislio da ćemo srušiti šank. Molila me da prestanem, ali nisam prestajao, govorila je: Svrši, svrši ne mogu više….ona je dva tri puta bila svršila to sam osetio po trzajima njenog tela. Na trenutak sam bio stao, ali još sam bio sa čitavim kurcem u njoj osetio sam kako joj mačkica pulsira, htio sam da što duže traje kresanje, da je toliko izjebem da je jednostavno izludim. Rekao sam joj : Idemo na kauč…udobnije nam je.

Laganim korakom smo krenuli do kauča. Ja sam seo tako da je teta Mila sela okrenuta prema meni, jednom je rukom držala moje rame a drugom je nameštala moju alatku i počela se lagano nabijati. Zagrlila me je i počela mešati na mojoj nabrekloj kiti, držao sam je rukama za guzu i pratio njen ritam. Uzdisala je duboko i govorila mi perverzije, kao volela bi da joj je još jedna ovakva kurčina u guzici pa da je punimo do besvesti i slično…

Počeo sam je lagano nabijati na kurac držeći je za guzicu čvrsto, udarao sam je jajima i žestoko razvaljivao….u jednome momentu sam joj gurnuo prst u guzu, vrisnula je iz sveg glasa. Karao sam je tako i u jednom momentu zabio još jedan prst u guzu, odvalila mi je šamar i rekla: Pazi malo nisam ja tvoja igračka!!!!!!!! Rekao sam joj: Ne ti si jedna napaljena kurvica koju ću da razvalim kao niko nikada!!!!! I počeo sam da je nabijam najjače do tada, šireći joj šupčić prstima….grizla me je za rame i preklinjala da prestanem. Osetio sam da ću svršiti, lagano sam usporavao ali ona je u tome momentu počela da meša i da ubrzava ritam…rekao sam: Pazi, svršit ću….

Ona je odgovorila: Aaahhhhhhh, i ja ću i počela da cvili kao kučka, vrteći guzicom na meni. U tome momentu sam je počeo da punim vrelom spermom…Zatvorila je oči nagnula glavu prema nazad i lagano stenjala, drhtala je…još uvek lagano mešajući na meni. Sa zadnjim mlazom sperme osetio sam da mi je po nogama počelo da curi iz njene pičke, bila je to moja sperma s kojom sam je bio dobro napunio.

Sklonila se sa mene i pobrisala se vlažnim maramicama. Ja sam imao više posla jer sam morao da i očistim kauč zamazan spermom. Obukli smo se izašli vani i seli za veliki drveni sto i pojeli sendviče. Bilo je prekrasno, osećao sam se tako rasterećeno. Sedili smo tako na drvenoj klupi zagrljeni gledali prirodu oko nas. Kasnije smo otišli malo prošetati šumom, jer vreme je bilo idealno, veoma toplo bez daška vetra i svež planinski vazduh!!!! Stali smo na jednom proplanku seli na deblo srušenog stabla i pričali.

U jednom momentu me pogledala i upitala: Iskreno mi reci kakvo mišljenje imaš o meni kad se sve ovo dogodilo spontano uz veliku razliku u našim godinama??? Kakvom me osobom smatraš?? Odgovorio sam joj na to: Nitko mi nikada nije dao više užitka i ispunio toliko fantazija kao što si to ti učinila Mila. Pogledala me nasmešila se i rekla mi: Imaš li neku posebnu želju u ovome momentu????? Pogledao sam je i rekao: Još jednom da mi ga popušiš do kraja…može???

Spustila se na kolena ispred mene, i počela me skidati, lagano sam se podigao da joj olakšam posao. Izvadila je moj kurac koji je bio napola spušten, lagano potegla kožicu sa glavića i počela mi pušiti…okretala ga je tako po ustima i tada sam osetio da se polako diže. Ubrzavala je ritam lagano mešajući moja jaja, uživao sam mazeći je po kosi. Nakon par trenutaka moj macan je bio u punoj dužini. Mila ga je drkala i gledala me sa osmehom na licu i rekla mi: Veoma si izdržljiv!!! Malopre si ga ispraznio i izmorio, vidi ga sada opet tvrd i veliki!!! I nastavila je da ga puši.

U jednome momentu je uzela u ruku moja jaja i počela da ih stiska lagano, što mi je stvaralo neopisiv osećaj. Drugom rukom je počela da nateže moga macana a glavić je držala u ustima i okretala jezikom oko njega. Kad sam zatvorio oči imao sam osjećaj da ga obrađuje nekoliko jezika u isto vreme….Osećao sam da se bliži orgazam, prošao sam prstima kroz njemu kosu i čvrsto stisnuo za nju. Počeo sam svršavati, orgazam je bio toliko snažan da sam stisnuo zube i zastenjao.
Nekoliko sekundi ga je držala u ustima i sisala spermu, odnosno ono malo sperme što je bilo ostalo u jajima. Pritisnula ga je prstima od korena do vrha i polizala onu zadnju kap što se pojavila na mome glaviću. Vratili smo se do doma, spremili se i krenuli nazad u grad. Dok smo se vozili pevali smo u autu slušali muziku pojačanu “do daske” i ponašali se ko klinci!!! Bilo nam je super. Nadam se da ćemo ja i teta Mila uskoro imati još neku priču koju ćemo rado podeliti s vama.

Proizvodi za potenciju