Erotske priče

Promoterka Bojana (23)

Zdravo, ja sam Jovan, imam 25 godina i živim u novom Sadu. Visok sam 187 cm, imam 97 kg, telo mi je stegnuto iz teretane i imam iskustvo koje bih želeo da podelim sa vama jer mislim da se radi o zaista kvalitetnim seksualnim izletima, a pošto sam neko ko uživa u ovom opijatu i nemam predrasude, imam želju da i sami čitaoci uživaju čitajući ih… Pa da krenemo!

Dogovorili smo se da tog petka uveče izađemo u lokalni kafić, gde je bio koncert i promocija vina. Nas 5 smo zauzeli jedan separe i naručili 3 boce vina. Atmosfera je bila dobra, vesela i opuštena. Pevali smo, šalili se, smejali i pili. Posle otprilike 45 minuta video sam je. Sedela je na barskoj stolici, držala letke u ruci i posmatrala goste – promoterku Bojanu (promenio sam ime). Imala je 23 godine, crne kose, crnih očiju, izuzetno vitka, zgodna devojka, malo agresivnije našminkana i punih usana, a nosila je reklamnu košulju kratkih rukava, uske farmerke i duboke čizme sa visokom potpeticom. . Zaista me je privukla na prvi pogled.

Kako se društvo već fantastično zabavljalo, delom zbog dobre muzike, delom zbog alkohola, ja sam se malo izmaknuo, uzeo barsku stolicu, čašu vina i krenuo ka njoj. „Da li je besplatno pored tebe?“, pitao sam je „Da, naravno, izvoli“, rekla je i blago mi se osmehnula. Nasmešio sam joj se. Upoznali smo se, ponudio sam joj piće, ali je ona to odbila, jer nije smela da pije tokom promocije. Posle razmene prvih nekoliko rečenica primetio sam da je devojka izuzetno inteligentna, vaspitana, obrazovana (bila je apsolvent prava), svestrana i, po mojoj proceni, raspoložena da neko novi uđe u njen život.

Razgovarali smo tako da smo jedno drugom, zbog buke, govorili rečenicu po rečenicu direktno na uvo i tako sam najbolje osetio njen parfem, koji mi je u tim trenucima delovao kao afrodizijak. Osetio sam hemiju i videlo se da smo se privukli na prvu…. Razgovarali smo sat ili sat i po, flertovali, smeškali se, a onda je negde oko ponoći moje društvo krenulo dalje. Dala mi je svoj broj telefona i rekla: „Žao mi je što radim večeras, pa moram da ostanem do kraja, a previše sam umorna“. Hajde, zovi me na kafu, da se vidimo kao ljudi, a ne ovako u ovoj ludnici.“ „Naravno“, rekao sam, „Čuvaj se, razgovaraćemo.“ Poljubili smo se. drugog na obraz, pozdravio se i otišao sam. .

Nedelja, 11 sati, budim se, skuvam kafu, uzimam telefon i šaljem joj poruku. Pošto je bila zauzeta tokom dana, dogovorili smo se da odemo na piće uveče u 19 časova. Spremio sam se, obukao crnu košulju, stavio dobar sat i parfem, i pun samopouzdanja otišao na zakazano mesto. Upoznali smo se u njenom naselju, u kafiću gde se okupljaju uglavnom studenti. Sačekao sam je napolju, a ona je došla posle 2-3 minuta. Obučena je fenomenalno, u kratku crnu kožnu jaknu, kosu zavezanu u rep, sa velikim minđušama na ušima, i istim crnim čizmama. Otvorio sam joj vrata i tek tada primetio da ima fenomenalnu guzu koje razdvajaju tange. Naručili smo piće, malo popričali, a ja sam odmah, spontano, stavio ruku na njenu butinu, privukao je sebi i poljubio. Strastveno smo se poljubili, a posle poljupca smo se nekako ošamućeni pogledali i nastavili da se ljubimo. Stavio sam joj ruke oko ramena dok su naša tela bila mirna. Znali smo da nećemo stati te noći. Vodili su nas instinkt i nagon ogromne privlačnosti. Kurac mi se dizao i pokušao sam da ga namestim u pantalonama, da ne bi bilo tako očigledno.

Nisam želeo da budem bezobrazan i da je diram tamo gde je mnogo ljudi poznaje. Namignula mi je i rekla: „Jesi li raspoložen da se malo sakrijemo, a meni su ostale 2 flaše vina od promocije ;-)?“,

„Idemo!“, rekao sam joj. Njena garsonjera bila je u zgradi prekoputa. Dok je oblačila jaknu, uzeo sam račun, otišao u lokal, platio, sačekao je i izašli smo iz lokala.

Držali smo se za ruke dok smo išli do njenog stana. Ušli smo u lift i počeli da se ljubimo. Uhvatio sam je za dupe, a ona je samo još više izbacila i zgrabila moj kurac. Podigao sam je, ona me je opkolila nogama, dok sam ja držao njenu zadnjicu za dno, a ona mi je dala ključ od stana. Otključavam stan, ulazimo, nosim je prema krevetu i zajedno padamo na njega. „Htela sam da te imam još preksinoć i dva dana samo razmišljam o tebi“, rekla je. „Psst, ništa strašno“, rekao sam i skinuo joj čizme, farmerke i čarape, nakon čega mi je odmah stavila nogu u usta. Polizao sam joj prste, a zatim i celo stopalo. Pocepao sam joj tange, a ona se privila uz mene, počupala me za kosu i zarila mi glavu u svoje dupe. Lizao sam joj macu i dupe dok je uzdahnula od zadovoljstva. Nikad u životu nisam video ovako mokru pičku. „To, jebote moj…tako si dobar…uuhhh to mili…samo liži, liži mi picu i guzu…“, stenjala je, dok sam je ja čvrsto držao i lizao. Otkopčao sam kaiš, skinuo pantalone i bokserice, ona se okrenula i ispred njenog lica bila je moja kita, tvrda kao kamen…

Znalački mi je popušila i posle 2-3 gutanja zabila ga je duboko u grlo. Onda ga je izvadila, izdrkala mi, pljunula i opet nastavila da puši. Držao sam je za kosu i udario joj glavu o moj kurac.

„Hajde, hoću da osetim to u sebi, stavi ga, molim te…“. Naguzila se, raširio sam joj guzu i prislonio glavić na ulaz u njenu pičkicu….Centimetar po centimetar, gurao sam ga do kraja u nju…. Vrištala je od zadovoljstva. Uhvatio sam je za kukove, imala je veoma uzak struk, a onda sam počeo da je baš tvrdo jebem.

„To, jebaču moj, uh, ti si tako dobar jebač… razbij me, biću ti mala kurvica, samo tvoja…“ jebao sam je tako oko 5 minuta bez prestanka i taman kad sam hteo da ga izvadim, osetio sam da je blizu orgazma. Počela je da se trese izvija, osetio sam kako se grči, kao da ima grč. „Svršavam….aaaaaaaaa…“, izlanula je. Izvadio sam ga, a ona je legla na leđa. Tresla se od orgazma, a ja sam legao pored nje, na levu stranu, i privukao je k sebi.

Raširila je noge i naslonila glavu na moju ruku. Poljubio sam je u obraz i stavio kurac u njenu pičku sa strane. Lizao sam je i ljubio po vratu dok sam je tucao. „To, osećam ga, osećam ga, aaaaaa ….aaaahhh“, rekla mi je. Bila je na sedmom nebu. Osećao sam da sam i ja blizu vrhunca, ali još nisam hteo da svršim. Mešala je guzom i nabijala se sama… Bilo je jasno da je željna kurca. Izvadio sam ga, nameravajući da joj ga stavim u dupe. Navlažio sam glavić pljuvačkom i čim sam joj ga stavio na anus rekla je: „Ne, ne, nećemo to večeras!“

Legao sam na leđa, uhvatio sam je za bokove i povukao u pozu kaubojke. Čučnula je, uzela moj kurac i postavila glavu na ulaz u svoju pičku. U tom položaju je ostala oko 5 sekundi, a zatim je sela tako da joj je on ušao do jaja. „Aaaaaaaaaaah … jebote … do kraja“, rekla je: „Sad me jebi najače što možeš …“ i uhvatila me za lice osa obe ruke tako da me je, nesvesno grebala svojim noktima . Uhvatio sam je za guove i počeo da nabijam, sve jače i jače… Ona je uhvatila ritam, a ja sam postepeno ubrzavao. Moje međunožje je bilo mokro kao da je neko polio bokal vode. Prejako sam je nabijao, a oboje nas je palio zvuk mljackanje njene pičkice i obijanja od moje međunožje. Usporila je i počela lagano da meša kukovima. „Uf, tako si dobra… savršena si!“, rekao sam joj dok sam je držao za kukove i gledao njene savršene grudi, trojku i ravan stomak sa pirsingom na pupku. Spustila se i strastveno smo se poljubili.

Nakon toga sam ustao i postavio je na ivicu kreveta da je jebem u misionarskom položaju. Privukao sam je sebi i nabio kurac u nju. Stavio sam njenu levu nogu preko ramena, stavio njene nožne prste na svoje usne i snažno je jebao. „Ahh, tooooo, samo nastavi, nemoj da staješ… najbolji si jebač…“, rekla mi je. Osetio sam da sam blizu, pa sam izvadio kitu iz nje, ona je ustala sa kreveta, čučnula i gledala me pravo u oči. Posle 10 sekundi trzanja, počeo sam da joj svršavam na lice, a ona je otvorila usta, pa je deo sperme otišao tamo. Pogledala me je, raširila ogroman osmeh, ustala i otišla u kupatilo da se istušira, gledajući me sve vreme. Obrisao sam kurac čaršavom i krenuo za njom…

Proizvodi za potenciju