Koleginice

Koleginice sa fakulteta

Nedavno se moj najveći seksualni san pretvorio u stvarnost. Naime, već duže vreme maštam o seksualnom činu sa dva partnera. I potpuno neočekivano, to mi se dogodilo.

Sedeo sam za šankom u jednom dobro posećenom lokalu i naručio piće, kada sam na ulazu ugledao atraktivnu koleginicu sa fakulteta Neda. Otvorila je vrata i ušla u prostoriju potpuno opuštena, uglađena, seksi, besprekorno obučena, kakve do sada nisam video. Nisam sumnjao da je bila u velikom iščekivanju, spremna na izazove.

Samo korak iza nje stajala je prava tamnokosa lepotica, toliko samouverena da je lako mogla da zavede svakoga koga poželi. Jovana
Krenule su prema šanku uzdignute glave dok su ih merile oči svih muškaraca u baru. Instinktivno sam im mahnuo, ni ne verujući da su krenuli ka meni i da su izabrali moje društvo. Posle prijatnog ćaskanja i nekoliko pića, sasvim spontano smo završili u mom stanu.

Od samog početka bili smo spremni za ljubavnu avanturu. Njih dve su prkosno i otvoreno pokazivale veliko seksualno samopouzdanje. „Htele bi spavati sa tobom”, bili su sasvim direktne, a mislim da je vrlo malo muškaraca kojima metoda „karte na sto” ne funkcioniše. A kakav bih ja bio čovek da odbijem?

Sećam se trenutka kada je Neda pustila svoju dugu kosu preko moje gole kože. I sada se naježim kada se setim te noći, duboko verujući da se takvo zadovoljstvo više nikada neće ponoviti. Razvratnoj strasti i igri prethodila je veoma jaka tečnost- alkohol koja nas je dovela do opuštene veze. Naša ljubavna igra je bila toliko naelektrisana, i činilo se da se njih dvoje takmiče ko će me više napaliti za opaki seks. Prepustio sam se njihovim maštovitim dodirima.

Obe su se bacile na obrađivanje mog ukrućenog penisa. Toliko su ga naizmenično imale u ustima i rukama da mi nije preostalo ništa drugo nego da im uzvratim istom merom užitka. Dok sam ljubio Nedino međunožje, Jovana se svojski trudila u oblizivanju svih, u tom trenutku dostupnih joj, mojih erogenih zona. Prevrtao sam jezikom po Nedinoj ružičastoj intimi, dok su joj sokovi curili niz unutrašnjost bedara i probijali se kroz baršunaste dlačice.

Njeno disanje se ubrzalo i pojačalo. Jezikom sam joj polizao unutrašnje usne i nežno primio klitoris usnama. Podigla je čvrsto dupe i pohotno ga priljubila uz moja usta da bi pojačala dodir. Uzdisala je, stenjala, dahtala i vrištala, a odjednom sam osetio da joj se celo telo grči…

Istu slast pružio sam i Jovani, a nakon toga sam njihove ribice pokušao potpuno zadovoljiti. Najpre sam protrljao ljubičastu glavu svoje batine o Jovaninu mačkicu. Počela je stenjati, a nedugo zatim ritmički se izvijala, poput zmije, ispod mene. Nabadao sam je, razmičući tople i vlažne delove njene unutrašnjosti.

Uvukao sam joj ga do kraja, a ona me obuhvatila nogama istodobno ližući svoju prijateljicu i pritišćući moju zadnjicu kako bi kurac prodro što dublje. Što sam ga žešće zabijao ona je sve više divljala ispod mene, izbacujući guzicu uvis i nabijajući svoju mačkicu na moju batinu. Kada sam osetio da sam izvan sebe od užitka, nabio sam joj ga najžešće što sam mogao.

Grcala je i gušila se dok sam u dubinu njenog tela štrcao vrući mlaz sperme i punio je. Držao sam je čvrsto nabijenu na moju batinu sve dok se nije opustila. A posle nje isto je sledilo i s Nedom. Bio sam u bunilu od užitka koje su mi pružile. Srećom i one su bile zadovoljene.

Proizvodi za potenciju