Kamagra potencija Novi Sad - Logo
Kamagra potencija Novi Sad - Logo
Youtube kamagra
Google plus kamagra
Twitter kamagra
Facebook kamagra
kamagra prodaja

Rapofil

Rapofil
1 Kutija 2300 din
NARUČI
2 Kutije 4500 din
NARUČI
3 Kutije 6300 din
NARUČI
4 Kutije 9100 din
NARUČI
5 Kutija 10200 d
NARUČI
telefon
062 843 88 63
kamagrapotencija.rs@gmail.com

RAPOFIL 200mg – tablete za budnost i koncentraciju

O PREPARATU:
Rapofil 200mg (poboljšani Modafinil- ranije je bio u prodaji) su tablete za koncentraciju i budnost koje se uglavnom koriste za lečenje prekomerne pospanosti koja prouzrokuje narkolepsiju, poremećaj koji izaziva preteranu pospanost tokom dana. Narkolepsija se takođe često naziva poremećajem radnog spavanja tokom smene, tj. osećajem pospanosti tokom predviđenih sati rada.

Ovaj preparat se obično preporučuje osobama koje rade tokom noći ili u rotirajućim smenama da ostanu budne i spreče pospanost tokom radnih sati. RAPOFIL 200 je takođe od velike koristi za ljude u vojsci ili policiji koji moraju biti budni i u napetim situacijama ili tokom borbenih uslova. Koriste je i zaposleni u službama hitne pomoći, Covid bolnicama i centrima i putarskim firmama, svi oni koji nemaju taj luksuz da „malo zadremaju“ .

RAPOFIL 200mg se ponekad koristi u kombinaciji sa drugim tretmanima kako bi se sprečila prekomerna pospanost kod pacijenta koja je uzrokovana sindromom opstruktivne apneje u snu. To je vrsta poremećaja spavanja u kojoj pacijenti teško dišu tokom spavanja, pa im je teško zaspati noću.

Rapofil 200mg proizvodi renomirana Indijska farmaceutska kompanija „Shree Venkatesh“ Gujart, India (https://www.shreevenkatesh.com/ ).

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:
Preporučena doza za Rapofila je jedna tableta dnevno. Zbog poremećaja u radu u smeni, lek je najbolje konzumirati otprilike sat vremena pre nego što smena počne. Popijte ovu pilulu sa čašom vode. Ne uzimajte lek sa alkoholnim pićima i različitim sokovima. Ne uzimajte ovaj lek u izobilju sa ciljem da ostanete budni duže. Lek deluje samo po potrebi. Dodatna doza može biti nepovoljna za vaše zdravlje.

Napomena za korisnike: Može se koristiti i u kombinaciji sa preparatima za potenciju!

DEJSTVO:
Dejstvo Rapofila 200mg se ispoljava već posle oko 60 min od konzumiranja. Trajanje je oko 14-20h

MERE OPREZA:
Kada koristite ovaj lek, trebalo bi da obavestite svog lekara o različitim lekovima koje koristite. Ovaj lek u kombinaciji sa različitim lekovima može biti nepovoljan za vaše zdravlje. Kod nekih se mogu javiti alergijske reakcije na unos RAPOFIL 200mg . Ako su ove neželjene pojave ekstremne, ne biste trebali da uzimate ovaj lek. Ako patite od nekih zdravstvenih problema poput visokog krvnog pritiska, srčanih problema ili poremećaja mentalnog zdravlja ili raspoloženja, onda je najbolje da pilulu pijete pažljivo i pod nadzorom lekara. RAPOFIL 200mg je najbolji lek protiv narkolepsije.Trudnice i dojilje moraju da popričaju sa svojim specijalistom pre nego što konzumiraju ovaj lek, jer može uticati na razvoj i zdravlje bebe.

NEŽELJENA DEJSTVA:
Neželjeni efekti kod RAPOFIL 200mg kreću se od normalnih do teških. Blage nuspojave leka su glavobolja, mučnina, vrtoglavica, problemi sa spavanjem i nervoza. Ovi efekti su kratkotrajni i ne zahtevaju nikakav medicinski tretman. U veoma retkim slučajevima, ovaj lek može da razvije ozbiljne neželjene efekte kao što su ozbiljne alergijske reakcije, depresija, oticanje lica, usta i usana, znakovi žutice, groznice, bolova u grudima i nepravilnog rada srca. Držite se uputstva za upotrebu. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa neželjenim efektima ili vam je potreban savet, naša korisnička služba je dostupna 24/7!

NAČIN ČUVANJA:
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE:
Naznačen na originalnom pakovanju preparata.

PAKOVANJE:
Tabla Rapofil 200mg tableta sadrži 10 tableta (10x200mg).

KAMAGRA NOVI SAD VAM GARANTUJE APSOLUTNU DISKRECIJU!

U svetu su urađena mnogobrojna istraživanja i velike naučne studije pomoću kojih je utvrđeno da kamagra proizvodi predstavljaju najpouzdanija sredstva za potenciju čiji kvalitet garantuje najbolje rezultate u poboljšanju seksualnih aktivnosti.

Kamagra budi erotiku
senka
Logo Kamagra prodaja Novi Sad
Kamagra prodaja Vam nudi preparate za potenciju po ubedljivo najpovoljnijim cenama na tržištu i popustima pri kupovini veće količine preparata.
Kamagra kakvu zene zasluzuju
Iznajmljivanje fijakera, Novi Sad
Kamagra pomaze potenciji
Uzmite kamagru
Erotika uz preparate za potenciju postaje intezivnija
Nedozvolite sebi ovakve probleme, uz preparate za potenciju erakcija je obezbedjena
Kamagra - zene to zasluzuju
Telefon:
(+381) 062 843 88 63
svakim danom od 09-23h


DISKRECIJA ZAGARANTOVANA
All rights reserved © 2015 Kamagra, Novi Sad
Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad