Kamagra potencija Novi Sad - Logo
Kamagra potencija Novi Sad - Logo
Youtube kamagra
Google plus kamagra
Twitter kamagra
Facebook kamagra

Max Man 4 tablete

Max Man 4 tablete
1 Kutija 1800 din
NARUČI
2 Kutije 3500 din
NARUČI
3 Kutije 5100 din
NARUČI
4 Kutije 6600 din
NARUČI
5 Kutija 8000 din
NARUČI
telefon
062 843 88 63
kamagrapotencija.rs@gmail.com

MAXMAN 4 (MAKS MEN IV)
Maxman 4 (Maks men IV) je preparat za potenciju na biljnoj bazi, potpuno prirodan. Ovaj proizvod je trenutno najefikasniji  preparat za poboljšanje seksualnog zdravlja muškaraca. Dovodi do poboljšanja seksualnih performansi muškaraca, utiče na povećanje penisa u dužinu i obimu, efikasno sprečava prevremene ejakulacije, nemoć, poboljšava kvalitet sperme i  seksualni kvalitet života uopšte. Sve što Vam treba nalazi se u ovom preparatu za potenciju. Korišćenjem ovog preparata zadivićete Vašu partnerku u krevetu. Pitate se: ,,Kako da povećam penis?” Imamo rešenje za Vas. To su Maksmen tablete. Za razliku od drugih biljnih dodataka MAXMAN tablete za potenciju čine čuda. MAKSMAN IV kapsule povećavaju protok krvi u tkivo penisa (corpora Cavernosa9Erectile komora). Ovo će učiniti da Vam penis izgleda ,,nabildovano”, kao kada bildujete mišiće u teretani.  Ovaj preparat mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo
Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili Vam je potreban savet, budite slobodni da kontaktirate KAMAGRA PRODAJA NOVI SAD PREPARATI ZA POTENCIJU tim.
FUNKCIJE
Povećanje penisa u širinu i dužinu, jačanje erekcije, postizanje erekcije tvrde kao kamen, kad god poželite, poboljšanje orgazma, poboljšanje kvaliteta i količine sperme.
SASTAV
Gljive, godži bobice, cvet snežnog lotosa, aktinolajt, cistanche, jak bič, morski konjic, cordiceps, šafran i druge biljke.
DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE
Uzmite dve tablete, crnu i belu, od jednom (3000 mg) i progutajte ih sa čašom vode. Najbolje je uzeti na prazan stomak neposredno pre obroka ili 40-60 minuta pre seksualnog odnosa.  Nemojte lomiti kapsule pre gutanja. Kapsule treba da se progutaju cele. Ne uzimajte više od jedne doze u toku 24h.
MERE OPREZA

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Ne uzimajte više od predviđene doze radi bržeg postizanja rezultata. Obratite pažnju na sastav kapsula. Ukoliko imate alergijsku reakciju, na neki od sastojaka,  nemojte uzimati preparat. Ne upotrebljavajte zajedno sa drugim preparatima za potenciju.  Ukoliko dobijete erekciju, koja je bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, odmah se javite lekaru. Ne koristite preparat posle isteka roka upotrebe, označenog na originalnom pakovanju.
NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.
ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju.
PAKOVANJE
Pakovanje Maxman tableta sadrži 12 doza (12x3000 mg).

KAMAGRA NOVI SAD VAM GARANTUJE APSOLUTNU DISKRECIJU!

U svetu su urađena mnogobrojna istraživanja i velike naučne studije pomoću kojih je utvrđeno da kamagra proizvodi predstavljaju najpouzdanija sredstva za potenciju čiji kvalitet garantuje najbolje rezultate u poboljšanju seksualnih aktivnosti.

Kamagra budi erotiku
senka
Logo Kamagra prodaja Novi Sad
Kamagra prodaja Vam nudi preparate za potenciju po ubedljivo najpovoljnijim cenama na tržištu i popustima pri kupovini veće količine preparata.
Kamagra kakvu zene zasluzuju
Iznajmljivanje fijakera, Novi Sad
Kamagra pomaze potenciji
Uzmite kamagru
Erotika uz preparate za potenciju postaje intezivnija
Nedozvolite sebi ovakve probleme, uz preparate za potenciju erakcija je obezbedjena
Kamagra - zene to zasluzuju
Telefon:
(+381) 062 843 88 63
svakim danom od 09-23h


DISKRECIJA ZAGARANTOVANA
All rights reserved © 2015 Kamagra, Novi Sad
Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad